Hulpmonteur Elektrotechniek Vacatures

Op zoek naar een hulpmonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Hulp elektromonteur utiliteit - Woerden

Het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden in de renovatie en nieuwbouw. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 22-11-2017
Referentie nr:#LURB00716

Hulp elektromonteur utiliteit - Den Haag

Beschik jij over elektrotechnische vaardigheden en wil jij deze vaardigheden in praktijk brengen? Solliciteer dan gelijk!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00719

Hulp elektromonteur utiliteit - Rotterdam

Erkend leerbedrijf zoekt werknemer met ervaring op elektrotechnisch gebied. Meld je aan en start met werken in Rotterdam.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00718

Hulp elektromonteur woningbouw - Rotterdam

Gemotiveerde hulp elektromonteur woningbouw gezocht. Het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam. Meld je direct aan.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00717

Hulp elektromonteur woningbouw - Woerden

Ben jij goed in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden en wil jij werken voor een erkend leerbedrijf? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00715

Hulp elektromonteur utiliteit - Amersfoort

Hulp elektromonteur woningbouw gezocht te Amersfoort. Gericht op het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. Solliciteer nu!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00714

Hulp elektromonteur woningbouw - Amersfoort

Wil jij werken als hulp elektromonteur woningbouw in Amersfoort? Solliciteer dan direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00713

Hulp elektromonteur utiliteit - Amsterdam

Werken als hulp elektromonteur in Amsterdam? Solliciteer direct en ga aan de slag met het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00712

Hulp elektromonteur woningbouw - Amsterdam

Kan jij verschillende elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00711

Hulp elektromonteur woningbouw - Nijmegen

Solliciteer nu voor de functie hulp elektromonteur woningbouw in Nijmegen. Elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00710
Zodra je solliciteert op een hulpmonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw hulpmonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten