Hulpmonteur Elektrotechniek Vacatures

Op zoek naar een hulpmonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Projectleider Woningbouw Nijmegen - Nijmegen

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de woningbouw? Reageer dan snel op deze vacature als projectleider in Nijmegen!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04522

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit Apeldoorn - Apeldoorn

Solliciteer nu en start volgende week als hulpmonteur elektrotechniek in de utiliteit. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Apeldoorn!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04521

Hulpmonteur Elektrotechniek Woningbouw Almere - Almere

Zorg je ervoor dat elektrotechnische installaties in Almere het goed doen? Dan is deze vacature als hulpmonteur in de woningbouw iets voor je!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04514

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit Amsterdam - Amsterdam

Wil jij als hulpmonteur aan de slag in de utiliteit? Voor de regio Amsterdam zoeken wij monteurs met een elektrotechniek achtergrond!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04511

Projectleider Utiliteit Breda - Breda

Wil jij als projectleider aan de slag in de utiliteit? Voor de regio Breda zoeken wij projectleiders met een elektrotechniek achtergrond!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04505

Hulpmonteur Elektrotechniek Woningbouw Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de woningbouw? Reageer dan snel op deze vacature als hulpmonteur in Den Bosch! 
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04504

Projectleider Woningbouw Apeldoorn - Apeldoorn

Solliciteer nu en start volgende week als projectleider elektrotechniek in de woningbouw. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Apeldoorn!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04498

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit Utrecht - Utrecht

Zorg je ervoor dat elektrotechnische installaties in Utrecht het goed doen? Dan is deze vacature als hulpmonteur in de utiliteit iets voor je!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04497

Projectleider Utiliteit Almere - Almere

Solliciteer nu en start volgende week als projectleider elektrotechniek in de utiliteit. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Almere!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04491

Projectleider Woningbouw Beverwijk - Beverwijk

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de woningbouw? Reageer dan snel op deze vacature als projectleider in Beverwijk!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04486
Zodra je solliciteert op een hulpmonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw hulpmonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten