Elektrotechniek vacatures in de Data Installatie branche

Alle elektrotechniek vacatures in de datainstallatiebranche, vind je hieronder. Als échte specialist in de elektrotechniek, schakelen onze klanten ons geregeld in voor (tijdelijke) versterking bij hun projecten. Check hieronder of de ideale elektrotechniek vacature in de datainstallatiebranche er al tussen staat en solliciteer. Zie je (nog) geen passende vacature? Schrijf je dan in, zodat wij jou direct kunnen bellen als wij deze wel hebben. Tot zo.

Zelfstandig Elektromonteur Datacenter - Amsterdam

Heb jij ervaring in de elektrotechniek en ben je in staat om projecten goed en tijdig af te ronden. Meld je dan nu aan!
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#LURB00764
Jouw nieuwe baan in de elektrotechniek in de data installatie branche, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Op het moment dat wij jouw gegevens ontvangen hebben, via een sollicitatie of inschrijving, gaan we direct aan de slag. We checken of jouw ervaring aansluit bij een elektrotechniek vacature in de datainstallatiebranche. Zodra dit het geval is, nemen we direct contact met je op.

Op het moment dat er een match is, kom je in dienst bij ons. Je wordt een onderdeel van ons hechte bedrijf, dat aanvoelt als een familiebedrijf. Naast het feit dat wij investeren in jou, willen wij jou ook persoonlijk leren kennen. We organiseren dan ook geregeld middagen waarop je kennis kunt maken met jouw medecollega’s, onder het genot van een hapje en een drankje.

Kon je geen passende elektrotechniek vacature in de datainstallatiebranche vinden? Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij jou direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor jou hebben. Wil jij direct passende vacatures in jouw mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten