Over ons

LUMINA, JOUW PARTNER IN ELEKTROTECHNIEK: EERLIJK, OPEN EN DIRECT

Met zo’n 10 jaar ervaring kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij de wereld van elektrotechniek door en door kennen. We weten wat er speelt. Wat de ontwikkelingen zijn. En we snappen hoe deze wereld in elkaar steekt. Combineer dit met onze extreem persoonlijke manier van werken en de omschrijving van Lumina Personele Diensten is compleet.

FAMILIEBEDRIJF

Nee, onze medewerkers zijn geen familie van elkaar. Maar het voelt wel zo. Zo gaan wij ook met elkaar om. Betrokken. Persoonlijk. Én eerlijk. En als wij het hebben over onze medewerkers, hebben we het niet alleen over ons kantoorpersoneel. Nee, we hebben het ook over jou. De medewerker in het speelveld. Dé monteur. Het draait immers om jou. En om jou meer te zien, organiseren we eens per maand een walk in friday. Op die vrijdagmiddag trakteren wij jou op een borrel en een hapje bij ons op kantoor. Wel zo leuk om elkaar ook real life te spreken, toch?

HET TOTAALPLAATJE TELT

Onze vacatures zijn natuurlijk de basis van ons bedrijf, maar wij bieden zoveel meer dan dat. Voor ons ben jij niet het zoveelste nummer dat wij aan het werk hebben gezet. Nee, het draait om jou als persoon. We willen jou leren kennen. Jou begrijpen. En ondersteunen waar jij dat nodig hebt. Heb je handgereedschap en bedrijfskleding nodig? Dan regelen wij dat. Wil je doorleren? Dan gaan wij op zoek naar een passende opleiding voor je. Heb je een auto nodig om op je werk te komen? Ook dat regelen wij voor jou! Anders gezegd: jij neemt je elektrotechnische kennis en ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Samengevat:

  • Gaan wij persoonlijk te werk. Ook in al onze communicatie.
  • Ben jij geen nummer voor ons.
  • Zijn wij eerlijk én oprecht.
  • Gaat kwaliteit boven kwantiteit.
  • Ontzorgen wij jou volledig.
  • Bieden wij opleidingsmogelijkheden.
  • Zeggen wij ‘Ja’ waar anderen ‘Nee’ zeggen.
  • Staan we klaar om jou aan jouw nieuwe baan te helpen.
  • Borrelen en eten we eens per maand iets met elkaar.

Ben jij klaar voor jouw volgende stap met Lumina? Check onze actuele vacatures, schrijf jezelf in of neem contact met ons op. Zien we je snel? We zetten de koffie en thee alvast klaar.

inschrijven

Zo snel mogelijk een nieuwe baan in de elektrotechniek? Schrijf je direct in.

inschrijven

Vacatures
inNijmegen
Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
inDen Haag
Vacature als zelfstandig monteur elektrotechniek in Den Haag voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inUtrecht
Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Utrecht voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inRotterdam
Start direct bij Lumina als Zelfstandig elektromonteur met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam
JOUW ELEKTROTECHNIEK VACATURES IN JOUW MAILBOX
Ontvang direct de best passende elektrotechniek vacatures in jouw mailbox. Hoe? Door een job alert aan te maken.