Elektrotechniek vacatures in Amsterdam

Alle elektrotechniek vacatures in Amsterdam in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, krijgen wij allerlei elektrotechniek vacatures binnen voor de regio Amsterdam. Van Hulpmonteur Elektrotechniek tot Leidinggevend Elektromonteur. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog. Tot snel.

Hulpmonteur Elektrotechniek Woningbouw - Amsterdam

Vacature als hulpmonteur elektrotechniek in Amsterdam voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#LUFB02050

Werkvoorbereider / CAD Tekenaar Utiliteit - Amsterdam

Werkvoorbereiding van diverse projecten in de utiliteit. Solliciteer nu op de vacature en ga direct aan de slag in Amsterdam. Wij hebben meerdere vacatures voor verschillende installateurs!!
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02063

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van hulpmonteur elektrotechniek utiliteit in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02049

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02070

Werkvoorbereider / CAD Tekenaar Woningbouw - Amsterdam

Werkvoorbereiding van diverse projecten in de woningbouw. Solliciteer nu op de vacature en ga direct aan de slag in Amsterdam! Wij hebben meerdere vacatures voor werkvoorbereiders in de woningbouw!...
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02059

Projectleider Utiliteit - Amsterdam

Start direct via Lumina als Projectleider Elektrotechniek Utiliteit in Amsterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01988

Werkvoorbereider Utiliteit - Amsterdam

Start direct via Lumina als Werkvoorbereider Elektrotechniek Utiliteit in Amsterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01978

Werkvoorbereider Woningbouw - Amsterdam

Start direct via Lumina als Werkvoorbereider Elektrotechniek Woningbouw in Amsterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01968

Projectleider Woningbouw - Amsterdam

Start direct via Lumina als Projectleider Elektrotechniek Woningbouw in Amsterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01998

Zelfstandig Elektromonteur Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig elektrotechniek monteur utiliteit in Amsterdamen start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-11-2018
Referentie nr:#LUFB01903
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de elektrotechniek vacatures in Amsterdam én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Zo ontvang jij al het juiste handgereedschap dat je nodig hebt om jouw functie goed uit te kunnen oefenen. Je krijgt bedrijfskleding van ons en als je door wilt leren, regelen wij ook jouw opleiding.

Zie je nu niet direct de ideale elektrotechniek vacature in Amsterdam hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten