Lumina Elektromonteurs aan het werk in de woningbouw
Zelfstandig elektromonteur Martin van Lumina op de bouw

Dylano Mellema

Accountmanager

In mijn functie als accountmanager bij Lumina fungeer ik als aanspreekpunt voor klanten, sta ik veel in contact met monteurs en breng ik vraag en aanbod bij elkaar. Omdat ik zelf veel in gesprek sta met de klant, weet ik de behoefte van de klanten en zo plan ik de juiste monteurs in op de projecten waar zij graag werken. Zo zorg ik dat klanten tevreden zijn en monteurs op projecten werken waar zij het naar hun zin hebben. Dit is elke week een grote uitdaging omdat je met mensen werkt waar je altijd verschillende belangen hebt. Wanneer dit lukt, geeft mij dat een enorme kick!

Het leuke aan Lumina vind ik dat we dit met het hele team realiseren. Recruitment die continue is bezig met het werven van nieuwe toppers, de frontoffice om alles tot in de puntjes te regelen voor de monteurs, de backoffice die elke week hard werkt om iedereen netjes te verlonen en een groep enthousiaste monteurs die graag voor ons werken.

Naast mijn werk ben ik redelijk sportief. Ik voetbal in een gezellig vriendenteam, padel regelmatig en als ik klaar ben met mijn werk dan ben ik te vinden in de sportschool. Daarnaast ben ik supporter van FC Utrecht en volg ik Max verstappen op de voet. Ook houd ik van gezelligheid, zo ben ik in het weekend vaak te vinden bij mij vrienden met een gezellig drankje en vind ik het heerlijk om lekker uiteten te gaan met mijn vriendin.   Neem contact met mij op

 

Bel mij terug

Wij zijn er voor jou

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op