Elektrotechniek vacatures in Rotterdam

Jij bent op zoek naar elektrotechniek vacatures in Rotterdam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Onderstaand vind je een overzicht van al onze elektrotechniek vacatures in Rotterdam. Voor verschillende niveaus en voor diverse projecten bij de meest mooie opdrachtgevers. Solliciteer direct of schrijf je in, zodat we gelijk voor je aan de slag kunnen gaan. Zien wij jouw gegevens zo?

Chef monteur utiliteit - Rotterdam

Weet jij als chef elektromonteur utiliteit je team te motiveren en kwalitatief werk af te leveren? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 19-12-2017
Referentie nr:#LUSS00773

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Rotterdam

Zelfstandig Elektromonteur utiliteit in Rotterdam gezocht. Begin met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#LURB00759

Senior Onderhoudstechnicus E/I - Rotterdam

Het is jouw uitdaging om de elektrische componenten en instrumentatie in optimale staat te houden en daarmee samen met je collega’s te zorgen voor een hoge betrouwbaarheid van de...
Gepubliceerd: 11-12-2017
Referentie nr:#LUSS00733

Hulp elektromonteur utiliteit - Rotterdam

Erkend leerbedrijf zoekt werknemer met ervaring op elektrotechnisch gebied. Meld je aan en start met werken in Rotterdam.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00718

Hulp elektromonteur woningbouw - Rotterdam

Gemotiveerde hulp elektromonteur woningbouw gezocht. Het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam. Meld je direct aan.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00717

Zelfstandig elektromonteur woningbouw - Rotterdam

Solliciteer direct voor zelfstandig elektromonteur woningbouw te Rotterdam en ga aan de slag als werknemer van een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00681
Gesolliciteerd op een elektrotechniek vacature in Rotterdam? Mooi, dan gaan wij direct voor je aan de slag. We kijken direct of jij bij dit project past of bij één van onze andere actuele projecten.

Zodra wij een match zijn, word jij als werknemer onderdeel van ons hechte bedrijf. Wij zijn een werkgever die investeert in jou. Maar dat niet alleen, je krijgt van ons ook alle benodigdheden om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan handgereedschap of het juiste vervoer.

Heb je geen passende elektrotechniek vacature in Rotterdam gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten