Elektrotechniek vacatures in Rotterdam

Jij bent op zoek naar elektrotechniek vacatures in Rotterdam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Onderstaand vind je een overzicht van al onze elektrotechniek vacatures in Rotterdam. Voor verschillende niveaus en voor diverse projecten bij de meest mooie opdrachtgevers. Solliciteer direct of schrijf je in, zodat we gelijk voor je aan de slag kunnen gaan. Zien wij jouw gegevens zo?

Projectleider Elektrotechniek - Rotterdam

Als Projectleider Elektrotechniek in Rotterdam kom je te werken bij een bedrijf met bijzondere opdrachtgevers en uitdagende projecten. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk het hele profiel...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS02077

Zelfstandig Elektromonteur Woningbouw - Rotterdam

Vacature als zelfstandig monteur elektrotechniek in Rotterdam voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02053

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02071

Hulpmonteur Elektrotechniek Woningbouw - Rotterdam

Vacature als hulpmonteur elektrotechniek in Rotterdam voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02051

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02058

Zelfstandig Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig elektrotechniek monteur utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02046

Werkvoorbereider Utiliteit - Rotterdam

Start direct via Lumina als Werkvoorbereider Elektrotechniek Utiliteit in Rotterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01979

Projectleider Woningbouw - Rotterdam

Start direct via Lumina als Projectleider Elektrotechniek Woningbouw in Rotterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01999

Werkvoorbereider Woningbouw - Rotterdam

Start direct via Lumina als Werkvoorbereider Elektrotechniek Woningbouw in Rotterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01969

Projectleider Utiliteit - Rotterdam

Start direct via Lumina als Projectleider Elektrotechniek Utiliteit in Rotterdam
Gepubliceerd: 14-11-2018
Referentie nr:#LUFB01989
Gesolliciteerd op een elektrotechniek vacature in Rotterdam? Mooi, dan gaan wij direct voor je aan de slag. We kijken direct of jij bij dit project past of bij één van onze andere actuele projecten.

Zodra wij een match zijn, word jij als werknemer onderdeel van ons hechte bedrijf. Wij zijn een werkgever die investeert in jou. Maar dat niet alleen, je krijgt van ons ook alle benodigdheden om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan handgereedschap of het juiste vervoer.

Heb je geen passende elektrotechniek vacature in Rotterdam gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten