Elektrotechniek vacatures in Rotterdam

Jij bent op zoek naar elektrotechniek vacatures in Rotterdam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Onderstaand vind je een overzicht van al onze elektrotechniek vacatures in Rotterdam. Voor verschillende niveaus en voor diverse projecten bij de meest mooie opdrachtgevers. Solliciteer direct of schrijf je in, zodat we gelijk voor je aan de slag kunnen gaan. Zien wij jouw gegevens zo?

Zelfstandig Elektromonteur Woningbouw - Rotterdam

Start direct bij Lumina als Zelfstandig elektromonteur met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam
Gepubliceerd: 02-10-2019
Referentie nr:#LUSS04055

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Utrecht

Werk als tweede elektromonteur bij Lumina en start direct met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Utrecht
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#LUSS04011

Werkvoorbereider Utiliteit - Rotterdam

Start direct via Lumina als Werkvoorbereider Elektrotechniek Utiliteit in Rotterdam
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#LUSS04001

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Apeldoorn

Werk als tweede elektromonteur bij Lumina en start direct met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#LUSS03998

Beveiligingsmonteur - Spijkenisse

Ben jij de brandmeld en beveiligingsmonteur die wij zoeken? Weet je installaties te maken, vind je storingen en los je ze professioneel op? Dan is dit de functie voor jou! Solliciteer direct!
Gepubliceerd: 23-09-2019
Referentie nr:#LUSS03935

Calculator Elektrotechniek - Spijkenisse

Haal jij plezier uit het calculeren en voorbereiden van mooie kleine en grote particuliere elektrotechnische projecten? Dan is dit de functie voor jou! Solliciteer direct!
Gepubliceerd: 23-09-2019
Referentie nr:#LUSS03934

Projectleider Elektrotechniek - Rotterdam

Als Projectleider Elektrotechniek in Rotterdam kom je te werken bij een bedrijf met bijzondere opdrachtgevers en uitdagende projecten. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk het hele profiel...
Gepubliceerd: 23-09-2019
Referentie nr:#LUSS03933
Gesolliciteerd op een elektrotechniek vacature in Rotterdam? Mooi, dan gaan wij direct voor je aan de slag. We kijken direct of jij bij dit project past of bij één van onze andere actuele projecten.

Zodra wij een match zijn, word jij als werknemer onderdeel van ons hechte bedrijf. Wij zijn een werkgever die investeert in jou. Maar dat niet alleen, je krijgt van ons ook alle benodigdheden om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan handgereedschap of het juiste vervoer.

Heb je geen passende elektrotechniek vacature in Rotterdam gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten