Lumina Elektromonteurs aan het werk in de woningbouw
Zelfstandig elektromonteur Martin van Lumina op de bouw

Opdrachtgevers

Lumina, uw partner in de elektrotechniek

Met 20 jaar ervaring kunnen wij gerust zeggen dat wij de wereld van elektrotechniek kennen. Met een vaste kern van 70 betrokken elektromonteurs, hebben wij mensen die uw projecten graag succesvol willen afronden.

Doordat we veel aan werving doen, zorgen we ervoor dat we zo goed mogelijk aan de vraag kunnen voldoen.

Ons werk bestaat uit het behouden van de eerste groep, het uitbreiden van de groep door heel actief te werven en met de steeds veranderende arbeidsmarkt mee te bewegen! 
Uiteraard verzorgen wij gereedschap, vervoer en bedrijfskleding. En dit alles op basis van een all-in uurtarief.

Een nieuwe medewerker via Lumina, zo werkt het..

Snelheid én kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Lumina gaat snelheid gepaard met kwaliteit. Zo gaan we te werk:

Zodra u contact met ons hebt opgenomen, spreken wij het betreffende project door. We brengen in kaart welke kennis & vaardigheden de ideale medewerker zou moeten hebben. Zodra het profiel helder is, geven wij een indicatie wanneer u een reactie kunt verwachten;

  1. Zodra u contact met ons hebt opgenomen, spreken wij het betreffende project door. Op basis van uw gegevens weten we snel of we aan de vraag kunnen voldoen.
  2. U krijgt een voorstel met een all in tarief. Hierin wordt al rekening gehouden met de reiskosten;
  3. U stuurt de projectgegevens, u heeft een goede monteur die maandag aan de slag gaat;
  4. Stel dat het geen match is, dan weet u dat binnen twee dagen. Deze dagen zullen wij dan niet in rekening brengen;
  5. Als de klus bijna klaar is, laat u ons dat uiterlijk dinsdag weten voor de vrijdag erna. Wij hebben op die manier voldoende tijd om een nieuw project voor onze monteur te vinden.

Bel mij terug

Wij zijn er voor jou

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Lumina - PD Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren