Elektrotechniek vacatures in de Utiliteitsbouw

Je zoekt elektrotechniek vacatures in de utiliteitsbouw? Check hieronder het volledige overzicht. Of je nu als Hulpmonteur elektrotechniek of als Zelfstandig monteur in de utiliteitsbouw aan de slag wilt gaan, Lumina heeft de passende vacature. Wij zijn altijd op zoek naar échte elektrotechniek professionals in de utiliteitsbouw, die hun ervaring en kennis graag willen inzetten voor diverse klanten en projecten. Solliciteer direct of schrijf je in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Werkvoorbereider / CAD Tekenaar Utiliteit - Nijmegen

Werkvoorbereiding van diverse projecten in de utiliteit. Solliciteer nu op de vacature en ga direct aan de slag in Nijmegen. Wij hebben meerdere vacatures voor verschillende installateurs!!
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01690

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Almere

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Almere en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01702

Leerling monteur Elektrotechniek Woningbouw - Nijmegen

Volg via ons een opleiding tot elektromonteur bij Lumina. Ga daarna samen met je collega elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren in Nijmegen
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01662

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit - Amersfoort

Solliciteer nu op de vacature van hulpmonteur elektrotechniek utiliteit in Amersfoort en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01706

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01716

Projectleider Utiliteit - Den Haag

Projectleider Elektrotechniek vacature in Den Haag. Ga leiding geven aan je eigen projecten in de Utiliteit. Solliciteer direct bij Lumina. Wij hebben bij meerdere installateurs openstaande...
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01692

Hulpmonteur Elektrotechniek Woningbouw - Nijmegen

Werk samen als hulpmonteur samen met een elektromonteur bij Lumina. Voer samen met je collega elektrotechnische werkzaamheden uit in Nijmegen
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01657

Zelfstandig Elektromonteur Utiliteit - Amersfoort

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig elektrotechniek monteur utiliteit in Amersfoort en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01707

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01717

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Breda

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Breda en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 12-10-2018
Referentie nr:#LUFB01694
Jouw nieuwe baan in de elektrotechniek in de utiliteitsbouw, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Als dé uitzendspecialist in de elektrotechniek, hebben wij vrijwel altijd vacatures in de utiliteitsbouw. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. We bekijken of er sprake is van een match. Is dat het geval, dan nodigen wij jou uit bij ons op kantoor. Nog geen match? Dan bewaren we jouw gegevens, zodat we je kunnen bellen als we wel een passende vacature hebben.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Jij zet jouw elektrotechnische kennis in op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via Lumina altijd verzekerd van een elektrotechnische baan in de utiliteitsbouw. En dat niet alleen. Wij zijn een werkgever die investeert in jou. Zo krijg je het juiste handgereedschap en de passende bedrijfskleding. Daar bovenop bieden wij jou scholingsmogelijkheden. Kortom, wij bieden het totaalplaatje.

Heb je nog geen passende elektrotechniek vacature in de utiliteitsbouw gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten