Elektrotechniek vacatures in de Utiliteitsbouw

Je zoekt elektrotechniek vacatures in de utiliteitsbouw? Check hieronder het volledige overzicht. Of je nu als Hulpmonteur elektrotechniek of als Zelfstandig monteur in de utiliteitsbouw aan de slag wilt gaan, Lumina heeft de passende vacature. Wij zijn altijd op zoek naar échte elektrotechniek professionals in de utiliteitsbouw, die hun ervaring en kennis graag willen inzetten voor diverse klanten en projecten. Solliciteer direct of schrijf je in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Projectleider Elektrotechniek - Rotterdam

Als Projectleider Elektrotechniek in Rotterdam kom je te werken bij een bedrijf met bijzondere opdrachtgevers en uitdagende projecten. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk het hele profiel...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS02077

Technisch Specialist - Amersfoort

Ben jij die Technisch Specialist met een elektrotechnische en ICT achtergrond die elk probleem als een uitdaging ziet? Reageer dan snel! 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS02076

Inspecteur Elektrotechniek - Amersfoort

Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen als inspecteur elektrotechniek en je werk doen op de meest uitdagende plekken? Reageer dan snel! 
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#LUSS02075

Zelfstandig Elektromonteur Utiliteit - Roelofarendsveen

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig elektrotechniek monteur utiliteit in Roelofarendsveen en start bij onze klant met het uitvoeren van uitdagende elektrotechnische...
Gepubliceerd: 04-12-2018
Referentie nr:#LUSS02074

Service Technieker W/Utiliteit - Roelofarendsveen

Ben jij die service Technieker W/Utiliteit die de problemen van onze klanten oplost en tevreden houdt? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 30-11-2018
Referentie nr:#LUSS02073

Projectleider Utiliteit - Breda

Projectleider Elektrotechniek vacature in Breda. Ga leiding geven aan je eigen projecten in de Utiliteit. Solliciteer direct bij Lumina. Wij hebben bij meerdere installateurs openstaande...
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#LUFB02072

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02057

Werkvoorbereider / CAD Tekenaar Utiliteit - Amsterdam

Werkvoorbereiding van diverse projecten in de utiliteit. Solliciteer nu op de vacature en ga direct aan de slag in Amsterdam. Wij hebben meerdere vacatures voor verschillende installateurs!!
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02063

Hulpmonteur Elektrotechniek Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van hulpmonteur elektrotechniek utiliteit in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02049

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02071
Jouw nieuwe baan in de elektrotechniek in de utiliteitsbouw, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Als dé uitzendspecialist in de elektrotechniek, hebben wij vrijwel altijd vacatures in de utiliteitsbouw. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. We bekijken of er sprake is van een match. Is dat het geval, dan nodigen wij jou uit bij ons op kantoor. Nog geen match? Dan bewaren we jouw gegevens, zodat we je kunnen bellen als we wel een passende vacature hebben.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Jij zet jouw elektrotechnische kennis in op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via Lumina altijd verzekerd van een elektrotechnische baan in de utiliteitsbouw. En dat niet alleen. Wij zijn een werkgever die investeert in jou. Zo krijg je het juiste handgereedschap en de passende bedrijfskleding. Daar bovenop bieden wij jou scholingsmogelijkheden. Kortom, wij bieden het totaalplaatje.

Heb je nog geen passende elektrotechniek vacature in de utiliteitsbouw gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten