Overige elektrotechniek vacatures

Alle overige elektrotechniek vacatures vind je hieronder. Als dé uitzendspecialist in de elektrotechniek, krijgen wij keer op keer de meeste mooie vacatures voor prachtige projecten binnen. Maar ook vaste banen behoren tot de mogelijkheid. Check hieronder direct of jij jouw ideale elektrotechniek vacature ziet staan en solliciteer. Nog geen passende vacature gevonden? Schrijf je dan in, zodat wij je kunnen bellen als wij een passende vacature hebben. Tot zo!

Technisch Specialist - Amersfoort

Ben jij die Technisch Specialist met een elektrotechnische en ICT achtergrond die elk probleem als een uitdaging ziet? Reageer dan snel! 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS02076

Projectleider Elektrotechniek - Rotterdam

Als Projectleider Elektrotechniek in Rotterdam kom je te werken bij een bedrijf met bijzondere opdrachtgevers en uitdagende projecten. Wil je meer weten over deze vacature? Bekijk het hele profiel...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS02077

Service Engineer Brandveiligheidsinstallaties - Utrecht

Nieuwe Elektrotechniek vacature in Utrecht als Service Engineer van Brandmeldinstallaties. Bekijk het volledige profiel en ga direct aan de slag
Gepubliceerd: 18-05-2018
Referentie nr:#LUFB00822

Inspecteur Elektrotechniek - Amersfoort

Wil jij jezelf (verder) ontwikkelen als inspecteur elektrotechniek en je werk doen op de meest uitdagende plekken? Reageer dan snel! 
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#LUSS02075

Projectleider Woningbouw - Beverwijk

Projectleider Elektrotechniek vacature in Beverwijk. Ga leiding geven aan je eigen projecten in de woningbouw. Solliciteer direct bij Lumina, want wij zoeken meerdere projectleiders bij...
Gepubliceerd: 05-12-2018
Referentie nr:#LUFB02067

Service Technieker W/Utiliteit - Roelofarendsveen

Ben jij die service Technieker W/Utiliteit die de problemen van onze klanten oplost en tevreden houdt? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 30-11-2018
Referentie nr:#LUSS02073

Projectleider Utiliteit - Breda

Projectleider Elektrotechniek vacature in Breda. Ga leiding geven aan je eigen projecten in de Utiliteit. Solliciteer direct bij Lumina. Wij hebben bij meerdere installateurs openstaande...
Gepubliceerd: 29-11-2018
Referentie nr:#LUFB02072

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02057

Werkvoorbereider / CAD Tekenaar Utiliteit - Amsterdam

Werkvoorbereiding van diverse projecten in de utiliteit. Solliciteer nu op de vacature en ga direct aan de slag in Amsterdam. Wij hebben meerdere vacatures voor verschillende installateurs!!
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02063

Projectleider Woningbouw - Den Haag

Projectleider Elektrotechniek vacature in Den Haag. Ga leiding geven aan je eigen projecten in de woningbouw. Solliciteer direct bij Lumina, want wij zoeken meerdere projectleiders bij...
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02061

Leidinggevend Elektromonteur Woningbouw - Nijmegen

Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Nijmegen voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 28-11-2018
Referentie nr:#LUFB02054
Jouw nieuwe baan in de elektrotechniek, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Als dé uitzendspecialist in de elektrotechniek, weten onze klanten ons te vinden. Voor tijdelijk en vast personeel. In diverse branches. En voor verschillende functies.

Zie je een passende vacature, solliciteer dan direct, zodat wij voor jou aan de slag kunnen gaan. Is er een match? Dan zijn er twee opties, afhankelijk van de functie:

1. Je komt bij ons in dienst.
2. Je komt rechtstreeks bij onze klant in dienst. Dit is het geval bij alle kantoorbanen.

Heb je nog geen passende elektrotechniek vacature gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten