Elektrotechniek vacatures in de woningbouw

Alle elektrotechniek vacatures in de woningbouw van Lumina vind je hieronder. Van Hulpmonteur tot Zelfstandig Monteur en van Leidinggevend Elektromonteur tot Servicemonteur. En door heel Nederland. Check hieronder direct of jouw ideale elektrotechniek vacature in de woningbouw ertussen staat en solliciteer of schrijf je in. Nadat wij jouw gegevens ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. Zien we jouw gegevens zo?

Zelfstandig elektromonteur woningbouw - Den Haag

Wil jij werken als zelfstandig elektromonteur in Den Haag? Solliciteer direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf in de nieuwbouw en renovatie.
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#LURB00757

Hulp elektromonteur woningbouw - Rotterdam

Gemotiveerde hulp elektromonteur woningbouw gezocht. Het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam. Meld je direct aan.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00717

Hulp elektromonteur woningbouw - Woerden

Ben jij goed in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden en wil jij werken voor een erkend leerbedrijf? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00715

Hulp elektromonteur woningbouw - Amersfoort

Wil jij werken als hulp elektromonteur woningbouw in Amersfoort? Solliciteer dan direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00713

Hulp elektromonteur woningbouw - Amsterdam

Kan jij verschillende elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00711

Hulp elektromonteur woningbouw - Nijmegen

Solliciteer nu voor de functie hulp elektromonteur woningbouw in Nijmegen. Elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00710

Hulp elektromonteur woningbouw - Den Haag

Ga direct aan de slag als hulp elektromonteur woningbouw in Den Haag. Meld je aan en begin te werken voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00709

Hulp elektromonteur woningbouw - Haarlem

Solliciteer nu voor hulp elektromonteur woningbouw in Haarlem. Start met werken voor een erkend leerbedrijf en verricht elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00707

Hulp elektromonteur woningbouw - Utrecht

Wil jij elektrotechnische werkzaamheden verrichten? Ga dan nu aan de slag in Utrecht als hulp elektromonteur.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00704

Leerling elektromonteur woningbouw - Almere

Vacature leerling elektromonteur woningbouw in Almere. Meld je aan en start direct met de basisopleiding.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LUEM00696
Jouw nieuwe baan in de elektrotechniek in de woningbouw, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Omdat wij al jarenlang actief zijn in de bemiddeling van elektrotechnische professionals in de woningbouw, mogen wij ons dé uitzendspecialist van Nederland noemen. Zodra je hebt gesolliciteerd op een nieuwe elektrotechniekbaan in de woningbouw, weet je dan ook zeker dat het goed zit.

Zodra er een match is tussen jouw profiel én de vacature, kom je bij ons in dienst. Onze klanten schakelen ons keer op keer in bij het vinden van (tijdelijk) elektrotechnisch personeel voor hun projecten. Zodra je ja zegt tegen Lumina, zeg je ja tegen diverse projecten en klanten. Kortom, jij kunt meebouwen aan de meest gave projecten.

Niet alleen zijn wij een werkgever die jou voorziet van het juiste werk, maar je gaat ook altijd voorbereid op pad. Zo krijg je passende bedrijfskleding en voorzien wij jou van het juiste handgereedschap. Wil je ook doorleren? Dat kan.

Heb je nog geen passende elektrotechniek vacature in de woningbouw gevonden? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten