Elektrotechniek vacatures in Woerden

Professional in de elektrotechniek én op zoek naar een vacature in Woerden? Lumina heeft jouw vacature! Of je nu op zoek bent naar een baan als CAD Tekenaar, Werkvoorbereider Elektrotechniek of bijvoorbeeld Tweede Monteur Elektrotechniek, wij zoeken jou. Sta jij al in de startblokken om via Lumina aan de slag te gaan? Solliciteer direct op één van onze elektrotechniek vacatures in Woerden of schrijf je in. Tot snel!

Eerste Elektromonteur - Woerden

Elektrotechnische projecten waar je trots op kan zijn? Die hebben wij!
Gepubliceerd: 19-12-2017
Referentie nr:#LUSS00780

Servicemonteur - Woerden

Wil jij bij klanten thuis of op kantoor de installatie aanpassen en onderhouden? Hier is je kans!
Gepubliceerd: 19-12-2017
Referentie nr:#LUSS00777

Tweede Elektromonteur - Woerden

Elektrotechnische projecten waar je trots op kan zijn? Die hebben wij!
Gepubliceerd: 19-12-2017
Referentie nr:#LUSS00776

Chef monteur utiliteit - Woerden

Weet jij als chef elektromonteur utiliteit je team te motiveren en kwalitatief werk af te leveren? Dan zoeken wij jou! 
Gepubliceerd: 19-12-2017
Referentie nr:#LUSS00775

Hulp elektromonteur utiliteit - Woerden

Het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden in de renovatie en nieuwbouw. Ben jij geïnteresseerd? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 22-11-2017
Referentie nr:#LURB00716

Hulp elektromonteur woningbouw - Woerden

Ben jij goed in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden en wil jij werken voor een erkend leerbedrijf? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00715

BIM Tekenaar - Woerden

Ben jij goed in het maken van up to date tekeningen waarmee een hoogwaardige installatie gebouwd kan worden? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00699

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Zeist

Elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00697

Zelfstandig elektromonteur woningbouw - Woerden

Wil jij werkzaam zijn als zelfstandig elektromonteur woningbouw in Woerden? Meld je dan aan en start direct met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00684

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Woerden

Ben jij goed in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden en renovaties en wil jij werken voor een erkend leerbedrijf? Solliciteer dan nu.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00662
Op het moment dat je via Lumina gesolliciteerd hebt op een elektrotechniek vacature in Utrecht, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 10 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé uitzendspecialist zijn als het gaat om elektrotechniek vacatures.

Gesolliciteerd op één van de elektrotechniek vacatures in Woerden? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Lumina. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project in Woerden. Project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste handgereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale elektrotechniek vacature in Woerden er (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten