Elektrotechniek vacatures in Woerden

Professional in de elektrotechniek én op zoek naar een vacature in Woerden? Lumina heeft jouw vacature! Of je nu op zoek bent naar een baan als CAD Tekenaar, Werkvoorbereider Elektrotechniek of bijvoorbeeld Tweede Monteur Elektrotechniek, wij zoeken jou. Sta jij al in de startblokken om via Lumina aan de slag te gaan? Solliciteer direct op één van onze elektrotechniek vacatures in Woerden of schrijf je in. Tot snel!

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Op het moment dat je via Lumina gesolliciteerd hebt op een elektrotechniek vacature in Utrecht, weet je zeker dat het goed zit. Met ruim 10 jaar ervaring én een groot klantenbestand, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij dé uitzendspecialist zijn als het gaat om elektrotechniek vacatures.

Gesolliciteerd op één van de elektrotechniek vacatures in Woerden? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Lumina. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project in Woerden. Project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste handgereedschap én passende bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale elektrotechniek vacature in Woerden er (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten