Elektrotechniek vacatures in Den Haag

Lumina heeft geregeld elektrotechniek vacatures in Den Haag. Voor verschillende klanten én de meest mooie projecten. Van Hulpmonteur vacatures in de utiliteitsbouw tot Zelfstandig Monteur vacatures in de woningbouw, wij krijgen ze met regelmaat binnen. Bekijk direct hieronder of wij jouw ideale elektrotechniek vacature in Den Haag al hebben en solliciteer of schrijf je in. Zien wij je zo?

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Den Haag

Vacature voor zelfstandig elektromonteur utiliteit in Den Haag. Werkzaamheden verrichten in de renovatie en nieuwbouw. Solliciteer nu direct!
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#LURB00760

Zelfstandig elektromonteur woningbouw - Den Haag

Wil jij werken als zelfstandig elektromonteur in Den Haag? Solliciteer direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf in de nieuwbouw en renovatie.
Gepubliceerd: 15-12-2017
Referentie nr:#LURB00757

CAD Tekenaar elektrotechniek - Moerkapelle

Ben jij gedetailleerd en in staat om de juiste installatietekeningen te maken? Solliciteer dan nu voor de functie CAD tekenaar.
Gepubliceerd: 11-12-2017
Referentie nr:#LUSS00735

Hulp elektromonteur utiliteit - Den Haag

Beschik jij over elektrotechnische vaardigheden en wil jij deze vaardigheden in praktijk brengen? Solliciteer dan gelijk!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00719

Hulp elektromonteur woningbouw - Den Haag

Ga direct aan de slag als hulp elektromonteur woningbouw in Den Haag. Meld je aan en begin te werken voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00709

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Den Haag

Vacature Zelfstandig elektromonteur Utiliteit in Den Haag. Elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00668
Gesolliciteerd op één van de elektrotechniek vacatures in Den Haag? Mooi. Zodra je aangenomen bent, kom je in dienst bij ons – Lumina. Je start zo spoedig mogelijk op het eerste project in Den Haag. Project afgerond? Dan checken we of wij jou in kunnen zetten op een nieuw project. Op deze manier ben je verzekerd van afwisseling in jouw werk. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij altijd volledig voorbereid aan de slag gaat met het juiste handgereedschap én de juiste bedrijfskleding. Wil je ook nog doorleren? Dan bieden wij jou die kans en zoeken wij een geschikte opleiding voor je.

Staat jouw ideale elektrotechniek vacature in Den Haag er (nog) niet tussen? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten