Een gratis monteur?

Een overvolle orderportefeuille en een krappe arbeidsmarkt, vragen van u als ondernemer niet alleen creatieve maar bij voorkeur ook duurzame oplossingen. Met maar lieft 45.000 openstaande vacatures in de installatiebranche, begrijpt ook u dat we allemaal in de zelfde poule aan het vissen zijn!

Korte termijn oplossingen kunnen uw project wllicht redden, maar hoe lang houdt u dat vol? En wilt u dat wel? 

Onze oplossing...

Lumina investeert in de toekomst door het kweken van een nieuwe generatie monteurs. Daar geloven wij in en daarom investeren wij hier in.

Wij zijn doorlopend op zoek naar jongens die de potentie hebben om in onze branche aan de slag te gaan. Jongens die om veel redenen de keuze voor onze sector tot op heden niet hebben kunnen of durven te nemen. Jongens met twee rechter handen en een dirve om iets met hun leven te doen. Daar investeert Lumina graag in, omdat wij daar in geloven en omdat wij blij worden als we jonge mensen op het juiste spoor kunnen zetten. Omdat het onze sector verder helpt en omdat we hiermee nog niet ontdekt talent een kans geven.

Ons aanbod:

Wij begrijpen dat u als klant een drempel kunt hebben met relatief onervaren jongens. Dat het onder druk van uw opdrachtgever op de werkvloer wellicht wel eens anders beoordeeld wordt. Om u over deze drempel te helpen, heeft Lumina de onderstaande actie:

De eerste week dat u een leerling inleent, betaalt u helemaal niets!;
De tweede week betaalt u slechts 50% van het normale tarief van € 24,- per uur;
Vanaf de derde week betaalt u het reguliere tarief.

Meer weten? Neem gerust contact op met Edwin edwin.meijer@lumina.nl  of Reda reda.ajiach@lumina.nl
inschrijven

Zo snel mogelijk een nieuwe baan in de elektrotechniek? Schrijf je direct in.

inschrijven

Vacatures
inAmsterdam
Wil jij als projectleider aan de slag in de woningbouw? Voor de regio Amsterdam zoeken wij projectleiders met een elektrotechniek achtergrond!
inCulemborg
Wil jij als hulpmonteur aan de slag in de utiliteit? Voor de regio Culemborg zoeken wij monteurs met een elektrotechniek achtergrond!
inWoerden
Wil jij aan de slag in de detachering van elektrotechnisch personeel? Heb jij ervaring als accountmanager? Start dan bij Lumina in Woerden.
inAlmere
Wil jij als tweede elektromonteur aan de slag in de woningbouw? Voor de regio Almere zoeken wij monteurs met een elektrotechniek achtergrond!
JOUW ELEKTROTECHNIEK VACATURES IN JOUW MAILBOX
Ontvang direct de best passende elektrotechniek vacatures in jouw mailbox. Hoe? Door een job alert aan te maken.