Tweede Elektromonteur Vacatures

Op zoek naar een tweede Elektromonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Tweede Elektromonteur Utiliteit - 's-Gravenhage

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Den Haag en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03053

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03052

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03051

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03050

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03049

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03048

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03047

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03042

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Den Haag

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Den Haag en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 13-03-2019
Referentie nr:#LUSS02993

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 13-03-2019
Referentie nr:#LUSS02986
Zodra je solliciteert op een tweede elektromonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw tweede elektromonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten