Tweede Elektromonteur Vacatures

Op zoek naar een tweede Elektromonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#LUFB01346

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#LUFB01344

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#LUFB01345

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 10-08-2018
Referentie nr:#LUFB01276

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Amsterdam

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Amsterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 10-08-2018
Referentie nr:#LUFB01278

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 10-08-2018
Referentie nr:#LUFB01277

Elektromonteur (Verschillende regio's) - Nederland

Elektromonteur vacatures in de Woningbouw
Gepubliceerd: 01-08-2018
Referentie nr:#LUFB01248

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 27-07-2018
Referentie nr:#LUFB01242

Tweede Elektromonteur Utiliteit - Den Haag

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur utiliteit in Den Haag en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 27-07-2018
Referentie nr:#LUFB01241

Tweede Elektromonteur Woningbouw - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van tweede elektromonteur woningbouw in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 27-07-2018
Referentie nr:#LUFB01240
Zodra je solliciteert op een tweede elektromonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw tweede elektromonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten