Tweede Elektromonteur Vacatures

Op zoek naar een tweede Elektromonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Tweede Elektromonteur Woningbouw Breda - Breda

Solliciteer nu en start volgende week als tweede elektromonteur in de woningbouw. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Breda!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04520

Projectleider Utiliteit Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Solliciteer nu en start volgende week als projectleider elektrotechniek in de utiliteit. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Den Bosch!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04515

Tweede Elektromonteur Utiliteit Beverwijk - Beverwijk

Zorg je ervoor dat elektrotechnische installaties in Beverwijk het goed doen? Dan is deze vacature als tweede elektromonteur in de utiliteit iets voor je!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04513

Tweede Elektromonteur Woningbouw Den Haag - 's-Gravenhage

Wil jij als tweede elektromonteur aan de slag in de woningbouw? Voor de regio Den Haag zoeken wij monteurs met een elektrotechniek achtergrond!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04510

Tweede Elektromonteur Utiliteit Culemborg - Culemborg

Solliciteer nu en start volgende week als tweede elektromonteur in de utiliteit. Bij Lumina hebben wij verschillende elektro vacatures in Culemborg.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04503

Tweede Elektromonteur Woningbouw Leiden - Leiden

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de woningbouw? Reageer dan snel op deze vacature als hulpmonteur in Leiden!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04496

Tweede Elektromonteur Woningbouw Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Zorg je ervoor dat elektrotechnische installaties in Den Bosch het goed doen? Dan is deze vacature als tweede elektromonteur in de woningbouw iets voor je!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04484

Tweede Elektromonteur Utiliteit Apeldoorn - Apeldoorn

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de utiliteit? Reageer dan snel op deze vacature als tweede elektromonteur in Apeldoorn.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04480

Tweede Elektromonteur Woningbouw Almere - Almere

Wil jij als tweede elektromonteur aan de slag in de woningbouw? Voor de regio Almere zoeken wij monteurs met een elektrotechniek achtergrond!
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04472

Tweede Elektromonteur Utiliteit Utrecht - Utrecht

Heb jij een elektrotechniek achtergrond? Wil jij aan de slag in de utiliteit ? Reageer dan snel op deze vacature als tweede elektromonteur in Utrecht
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS04467
Zodra je solliciteert op een tweede elektromonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw tweede elektromonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten