Tweede Elektromonteur Vacatures

Op zoek naar een tweede Elektromonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Hulp elektromonteur utiliteit - Amersfoort

Hulp elektromonteur woningbouw gezocht te Amersfoort. Gericht op het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden. Solliciteer nu!
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00714

Hulp elektromonteur woningbouw - Amersfoort

Wil jij werken als hulp elektromonteur woningbouw in Amersfoort? Solliciteer dan direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00713

Hulp elektromonteur woningbouw - Haarlem

Solliciteer nu voor hulp elektromonteur woningbouw in Haarlem. Start met werken voor een erkend leerbedrijf en verricht elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00707

Hulp elektromonteur utiliteit - Haarlem

Hulp elektromonteur utiliteit gezocht in Haarlem. Gericht op het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00706

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Den Bosch

Vacature voor zelfstandig elektromonteur utiliteit in Den Bosch. Vereist is ervaring met het maken van elektrotechnische installaties.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00700

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Zeist

Het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden in de nieuwbouw en renovatie voor een erkend leerbedrijf. Meld je direct aan.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00656

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Veenendaal

Solliciteer direct en start met werken voor een erkend leerbedrijf. Werkzaamheden gericht op elektrotechnische vaardigheden.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00698

Zelfstandig elektromonteur utiliteit - Zeist

Elektrotechnische werkzaamheden verrichten in de nieuwbouw en renovatie voor een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 20-11-2017
Referentie nr:#LURB00697

Hulp elektromonteur utiliteit - Almere

Vacature hulp elektromonteur woningbouw in Almere. Solliciteer direct en ga aan de slag bij een erkend leerbedrijf.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00695

Hulp elektromonteur woningbouw - Almere

Vacature hulp elektromonteur woningbouw in Almere. Meld je aan en start direct met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 17-11-2017
Referentie nr:#LURB00694
Zodra je solliciteert op een tweede elektromonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als elektromonteur via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw tweede elektromonteur vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten