Vacatures in de telecom branche

Alle vacatures in de telecom branche, vind je hieronder. Als échte specialist in de telecom, schakelen onze klanten ons geregeld in voor (tijdelijke) versterking bij hun projecten. Check hieronder of de ideale telecom vacature er al tussen staat en solliciteer. Zie je (nog) geen passende vacature? Schrijf je dan in, zodat wij jou direct kunnen bellen als wij deze wel hebben. Tot zo.

Geen vacatures gevonden

Er zijn momenteel geen vacatures die aan jouw specifieke wensen voldoen.

Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken of kies voor "Inschrijven". Dan neemt Sifra contact met je op.
Jouw nieuwe baan in de telecombranche, die vind je bij Lumina Personele Diensten

Op het moment dat wij jouw gegevens ontvangen hebben, via een sollicitatie of inschrijving, gaan we direct aan de slag. We checken of jouw ervaring aansluit bij een telecom vacature. Zodra dit het geval is, nemen we direct contact met je op.

Op het moment dat er een match is, kom je in dienst bij ons. Je wordt een onderdeel van ons hechte bedrijf, dat aanvoelt als een familiebedrijf. Naast het feit dat wij investeren in jou, willen wij jou ook persoonlijk leren kennen. We organiseren dan ook geregeld middagen waarop je kennis kunt maken met jouw mede collega's, onder het genot van een hapje en een drankje.

Kon je geen passende telecom vacature vinden? Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij jou direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor jou hebben. Wil jij direct passende vacatures in jouw mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten