Leidinggevend Elektromonteur vacatures

Op zoek naar een Leidinggevend Elektromonteur vacature in de elektrotechniek? Dan ben je bij Lumina aan het juiste adres. Jouw elektro ervaring én je drive om op verschillende projecten ingezet te worden, matcht perfect met ons grote klantenbestand. Waarom? Omdat wij geregeld leidinggevend monteur vacatures krijgen voor projecten door het hele land. Wij staan al in de startblokken om jou in te zetten op één van de projecten. Jij ook? Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures of schrijf je in. Tot snel!

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Breda

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Breda en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03078

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Beverwijk

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Beverwijk en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03077

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Almere

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Almere en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03076

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Nijmegen

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03075

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Rotterdam

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Rotterdam en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03074

Leidinggevend Elektromonteur Utiliteit - Utrecht

Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Utrecht en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03073

Leidinggevend Elektromonteur Woningbouw - Breda

Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Breda voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03072

Leidinggevend Elektromonteur Woningbouw - Almere

Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Almere voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03071

Leidinggevend Elektromonteur Woningbouw - Amersfoort

Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Amersfoort voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03070

Leidinggevend Elektromonteur Woningbouw - Amsterdam

Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Amsterdam voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#LUSS03069
Zodra je solliciteert op een Leidinggevend elektromonteur vacature via Lumina, weet jij zeker dat het goed zit. Met zo’n 10 jaar ervaring, kunnen wij jou met een gerust hart vertellen dat wij de wereld van de elektrotechniek echt kennen. Wij weten wat er speelt. Zodra jij aan de slag gaat als CAD Tekenaar via ons, word je een onderdeel van ons ‘familiebedrijf’. Bovendien investeren wij in jou als werknemer. Wil je doorleren? Dan verzorgen wij jouw opleiding. Kortom: jij neemt jouw elektro ervaring mee, wij verzorgen de rest.

Staat jouw leidinggevende vacature niet in dit overzicht? No worries. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij een vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Maak dan een job alert aan, handig en snel.
Zoekcriteria
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten