Payrolling

PAYROLLING VIA LUMINA; JIJ FOCUST OP JOUW WERK EN WIJ REGELEN DE ADMINISTRATIE

Naast het versterken van jouw projecten met onze uitzendkrachten, kunnen wij je ook ondersteunen op het gebied van payrolling. Je werft zelf de nieuwe medewerker, maar wij nemen het werkgeverschap op ons.

WANNEER KIES JE VOOR PAYROLLING VIA LUMINA

Payrolling via Lumina biedt vele voordelen. We sommen de voordelen voor je op:

  1. Wij nemen de administratieve rompslomp over.
  2. Wij nemen de werkgeversverplichtingen op ons.
  3. We bieden flexibiliteit; een werknemer op payrollbasis geeft jou de mogelijkheid om in totaal voor 5,5 jaar flexibele contracten te geven.
  4. Wij nemen de risico’s over.
  5. We werken snel en efficiënt.
  6. We zijn goedkoop.

Je kiest bijvoorbeeld voor payrolling via Lumina, als je twijfels bij een potentiële medewerker hebt. Door de medewerker bij ons te payrollen, kun je hem/haar toch een kans geven. De medewerker komt bij ons op de loonlijst. Wij regelen de volledige administratie. Zo kunt jij je focussen op ondernemen en regelen wij de personele administratie.

Tot slot is payrolling via Lumina Personele Diensten goedkoper dan regulier uitzenden. Je hebt de nieuwe medewerkers immers zelf gevonden. Echter blijft onze service en kwaliteit wél hetzelfde.

PAYROLLING VIA LUMINA; SNEL EN EFFECTIE

Wil je gebruik maken van onze payrol-service? Neem direct contact met ons op , zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan.

inschrijven

Zo snel mogelijk een nieuwe baan in de elektrotechniek? Schrijf je direct in.

inschrijven

Vacatures
inNijmegen
Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
inDen Haag
Vacature als zelfstandig monteur elektrotechniek in Den Haag voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inUtrecht
Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Utrecht voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inRotterdam
Start direct bij Lumina als Zelfstandig elektromonteur met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam
JOUW ELEKTROTECHNIEK VACATURES IN JOUW MAILBOX
Ontvang direct de best passende elektrotechniek vacatures in jouw mailbox. Hoe? Door een job alert aan te maken.

Payrolling

Lumina kan u, naast het uitzenden van gemotiveerde medewerkers, ook ondersteunen op het gebied van payrolling. Een voordelige optie, wanneer u geen ondersteuning nodig heeft bij de werving en selectie van uw mensen. Wellicht een interessante optie voor uw bedrijf.

Hoe werkt het?

In het geval van payrolling werft en selecteert uw zelf uw mensen. Echter het werkgeverschap laat u aan ons over. Op deze manier nemen wij alle risico's en administratie van u over. Dat doen we snel en efficiënt. Zo bieden we u gemak, flexibiliteit en de tijd om te ondernemen. Payrolling is uiteraard voordeliger dan regulier uitzenden. Bij Lumina bieden wij echter wel dezelfde service als u al van ons gewend was.

Meer weten?

Wilt u weten hoe ver onze service met payrolling gaat en hoe scherp onze tarieven zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!