Werkgevers

LUMINA, JOUW PARTNER IN DE ELEKTROTECHNIEK: SNEL, FLEXIBEL, ONTZORGEND, OPEN EN EERLIJK

Met ruim 10 jaar ervaring in ons speelveld, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij de wereld van elektrotechniek door en door kennen. In deze jaren hebben wij een gigantisch bestand opgebouwd van uitstekende werknemers in de elektrotechniek: woningbouwmonteurs, utiliteitsmonteurs, zelfstandig monteurs en hulpmonteurs. Stuk voor stuk enthousiastelingen, die verbonden zijn aan ons en in de startblokken staan om jouw project te versterken. Voor een week, een maand, een half jaar of langer, de keuze is aan jou. Wij kennen de markt. We weten wie er beschikbaar zijn én welke profielen er bestaan.
Bovendien leveren wij, indien nodig, naast de juiste medewerker(s) ook het nodige gereedschap. Kortom, je geeft ons de opdracht en wij leveren de juiste medewerker.

EEN NIEUWE MEDEWERKER IN DE ELKTROTECHNIEK VIA LUMINA; ZO WERKT HET
Snelheid én kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen als geen ander dat (tijdelijke) versterking op een project snel geleverd moet worden. Bij Lumina gaat snelheid áltijd gepaard met kwaliteit. Je hebt er immers niets aan als wij een ongekwalificeerde medewerker sturen. We gaan als volgt te werk:

  1. Zodra je contact met ons hebt opgenomen, spreken wij het breffende project door. Tegelijkertijd brengen we in kaart welke kennis en vaardigheden de ideale medewerker voor jou moet hebben. Zodra het profiel helder is, geven wij direct een indicatie wanneer je een reactie kunt verwachten. Dit is altijd binnen een redelijke termijn. Wel zo helder en eerlijk. 
  2. Wij duiken na dit gesprek direct ons bestand van actieve elektromonteurs in. Indien nodig zetten wij ons netwerk in, om jouw toekomstige medewerker te vinden. 
  3. Zodra wij de nieuwe medewerker gevonden hebben, spreken we het project door. Is jouw nieuwe medewerker akkoord? Dan ontvang je direct alle benodigde gegevens. 
  4. Nadat je alle gegevens van de nieuwe medewerker van ons ontvangen hebt, ontvangen wij graag alle projectgegevens. Zo kunnen wij jouw toekomstige medewerker volledig informeren over wat hem te wachten staat.


Na de start, na zo’n 2 werkdagen, hebben wij nog telefonisch contact om te checken hoe alles gaat. Is de match goed? Dat is altijd mooi. Is het een mismatch? Dan ontvang je geen factuur van ons en sturen wij, indien gewenst, een nieuwe medewerker.

RISICOLOOS JOUW MEDEWERKER VIA LUMINA

Omdat al onze medewerkers bij ons onder contract staan, loop je als opdrachtgever geen enkel risico. Mocht het project onverhoopt stopgezet worden of heb je geen werk meer voor de medewerker? Geen probleem. Wij kunnen de betreffende medewerker vaak binnen no-time ergens anders plaatsen. Zo loopt je nooit het risico en geniet je alleen van de voordelen.

LUMINA, VOOR MEER DAN PERSONEEL ALLEEN

Naast het feit dat wij jouw organisatie voorzien van de beste (tijdelijke) versterking op elektrotechnisch gebied, zijn wij ook een sparringpartner. Stel je voor, je hebt een medewerker in dienst, maar je twijfelt of er wel voldoende potentie in zit. Bel gerust met ons. Wij kijken graag met je mee of er genoeg potentie in de werknemer zit en we adviseren je graag over eventuele vervolgstappen.

LUMINA, HET TOTAALPLAATJE

Naast het feit dat wij écht alleen de goede mensen naar jouw projecten sturen, bieden wij het totaalplaatje. Heeft een medewerker bedrijfskleding nodig? Dan regelen wij dat. Zijn er voor het project bijvoorbeeld juist meer ladders en een accuboormachine nodig? Dan leveren wij die. Al onze medewerkers komen volledig voorbereid naar het project.
Naast tijdelijke versterking voor jouw project, bieden wij ook nog de dienst payrolling aan. Hoe dit werkt? Check de pagina payrolling via Lumina .

OP ZOEK NAAR EEN ELEKTROTECHNISCH MEDEWERKER

Dus, je bent nu op zoek naar een nieuwe medewerker? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op . Snelheid is immers key!

inschrijven

Zo snel mogelijk een nieuwe baan in de elektrotechniek? Schrijf je direct in.

inschrijven

Vacatures
inNijmegen
Solliciteer nu op de vacature van zelfstandig monteur elektrotechniek utiliteit in Nijmegen en start bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden.
inDen Haag
Vacature als zelfstandig monteur elektrotechniek in Den Haag voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inUtrecht
Vacature als leidinggevend monteur elektrotechniek in Utrecht voor de woningbouw. Solliciteer nu en start direct bij Lumina met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden
inRotterdam
Start direct bij Lumina als Zelfstandig elektromonteur met het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden in Rotterdam
JOUW ELEKTROTECHNIEK VACATURES IN JOUW MAILBOX
Ontvang direct de best passende elektrotechniek vacatures in jouw mailbox. Hoe? Door een job alert aan te maken.

Lumina, mensenwerk

Met meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendbranche is Lumina de partner waar u meer aan heeft. Wij kennen de markt, kennen uw vraagstukken en benaderen deze zoals u dat het liefste heeft, namelijk vanuit de klant. Voor de druk op uw projecten kunt u bij ons terecht, maar ook voor uw interne vacatures, doen wij onze uiterste best.

Flexibele schil

Als installatiebedrijf heeft u regelmatig te maken met pieken in uw planning. Bij zo'n piek wilt u een partner die weet wat u nodig heeft en die uw zorgen uit handen neemt. De goede monteur op de juiste plek. Een monteur die zich inzet voor uw project alsof het een collega is. Lumina creëert hiervoor de randvoorwaarden. Goede collega's voor uw eigen monteurs die het project tot een goed einde maken. Dat is wat u wilt.

Contact

Onze monteurs krijgen uitstekende begeleiding, goed gereedschap en andere randvoorwaarden om goed te functioneren. Belangstelling? Vul dan het contactformulier in, stuur een mail via info@lumina.nl of neem direct contact met ons op door te bellen naar 088 010 82 60!