Lumina Elektromonteurs aan het werk in de woningbouw
Zelfstandig elektromonteur Martin van Lumina op de bouw

Soufian Elkarki

Junior Accountmanager

In mijn rol als salesmedewerker van Lumina help ik Dylano en Fred op het gebied van recruitment marketing, sales, relatiebeheer en acquisitie. Daarnaast verricht ik onderzoek naar duurzame, innovatieve en efficiënte groeimogelijkheden voor Lumina. 

Leuk aan Lumina vind ik de informele werksfeer waarin de communicatielijnen van alle medewerkers kort zijn. En daarnaast de persoonlijke aanpak waarin betrokkenheid en duidelijkheid van belang is. 

Naast dat ik actief ben bij Lumina doe ik de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool van Rotterdam.  Momenteel zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding. Verder vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan en met vrienden uit eten te gaan in een restaurant.

 


Neem contact met mij op

Bel mij terug

Wij zijn er voor jou

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Lumina - PD Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren