Merel Kok

Junior Recruiter

Ik ben samen met Fred en Manon verantwoordelijk voor het gehele wervingstraject bij Lumina personele diensten. Ik houd me voornamelijk bezig met het zoeken naar de juiste kandidaten.

Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen en te zoeken naar de perfecte match! Wat ik leuk vind aan Lumina zijn de korte lijnen en de familie cultuur, hard werken met een goede dosis gezelligheid. 

Momenteel volg ik de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool in Rotterdam. Daardoor kan ik de theorie goed toepassen in de praktijk. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen dingen te ondernemen. Ik houd van uitgaan en lekker uiteten. Naast Lumina ben ik ook nog werkzaam bij de Plus supermarkt als balieverantwoordelijke.


Neem contact met mij op

Lumina - PD Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren