Kim Bellink

Financieel Medewerkster

Mijn naam is Kim. Ik werk sinds september 2019 bij Lumina, met heel veel plezier. Vanaf de eerste dag voelde het als thuiskomen. Ik ben werkzaam op de backoffice vanuit het kantoor in Nijmegen. Ik verzorg de gehele (loon)administratie van Lumina. Mijn werkzaamheden zijn het onder andere inboeken van facturen, aannemen van de telefoon e.d.

Geen enkele dag is hetzelfde op kantoor, dit maakt het dan ook erg leuk en afwisselend. De sfeer op kantoor is ook erg leuk, het is net een grote familie. Dit maakt het extra leuk om te gaan werken.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk (druk) bezig met mijn 4 kinderen. En als ik ergens tijd over heb, vind ik het erg leuk om een rondje te rijden op mijn motor. Ook vinden we het leuk om er samen als gezin op uit te gaan.

Neem contact met mij op

 

Lumina - PD Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren