Fred Baird

Interim Recruiter

 

Als interim recruiter ben ik verantwoordelijk voor het verbeteren van processen binnen de organisatie. Nieuwe social media dingen opstarten, het vormgeven van een content calendar en zorgen voor een goede vindbaarheid van onze sites zijn mijn voornaamste taken. Daarnaast werk ik operationeel mee aan een zo goed mogelijk resultaat.

Leuk aan Lumina vind ik de informele sfeer, de branche waarin we opereren en het samenwerken om de leukste elektro familie van Nederland te zijn. 

Naast mijn werk ga ik graag samen met mijn vriendin en onze dochter op stap. Reizen, Uit Eten in Rotterdam of gezellig naar de bioscoop. Verder sport ik veel. Zaalvoetbal in de winter en in de zomer ben ik vaak op de tennis of een golfbaan te vinden. 
 

Bel mij terug

 

Lumina - PD Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gedrag op onze website. Hiermee tonen wij jou advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.
Accepteren