Onze werkwijze

EEN NIEUWE BAAN VIA LUMINA; ZO WERKT HET

Je zoekt een nieuwe baan in de elektrotechniek. Als woningbouwmonteur, utiliteitsmonteur, zelfstandig monteur, tweede elektromonteur, hulpmonteur of een andere elektrotechnische rol. En nu? Allereerst kun je checken of wij al een passende vacature voor jou in bemiddeling hebben. Hebben wij die niet? Dan kun je jouw gegevens achterlaten. Of je nu solliciteert, of jezelf open aan ons voorstelt, onze werkwijze blijft hetzelfde. Onderstaand het stappenplan:

 1. Wij hebben jouw gegevens ontvangen. Via een sollicitatie óf een open inschrijving.
  Jouw taak zit erop. Wij duiken zo snel mogelijk (meestal binnen 2 werkdagen) jouw gegevens in om te zien of wij direct een vacature voor je in bemiddeling hebben. Na de check bellen we jou direct. Om een eventuele optie door te spreken en kort kennis te maken. Tijdens dit gesprek plannen we ook gelijk een afspraak in.
 2. Tijd voor een persoonlijke kennismaking.
  We nodigen jou uit om een kop koffie of thee bij ons op kantoor te komen drinken. Zo leer jij ons kennen en leren wij jou kennen. Brengen we haarfijn in kaart wie je bent. Wat je wilt. Bij welke opdrachtgever je past. En mag jij ons natuurlijk ook alles vragen. Om alvast op wat zaken ooruit te lopen, vragen wij jou die dag direct een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en kopietjes van jouw diploma’s.
 3. Een match?
  Als wij er tijdens het gesprek achter komen dat wij al een gaaf project voor jou in bemiddeling hebben, bespreken wij dit direct met jou. Ben jij net zo enthousiast over dit project als wij dat zijn? Dan kan het soms zelfs zo snel gaan, dat je de volgende dag al aan de slag kunt. Waarom dat zo snel gaat? Onze opdrachtgevers vertrouwen erop dat wij alleen de best passende kandidaten doorsturen. Dat betekent dat je soms niet eens een gesprek hebt bij de opdrachtgever.
 4. Aan het werk & het contract.
  Je krijgt bij aanvang een fase 1 contract. Gewoon gelijk aan de slag. Alle voorwaarden uit de NBBU-CAO voor uitzendkrachten zijn voor jou van toepassing.


Wat als er nog geen match is?

Dan hebben wij elkaar in ieder geval al leren kennen tijdens een persoonlijke kennismaking. Wel zo makkelijk als wij morgen een project binnen krijgen dat wél bij jou aansluit. We kunnen je wel alvast met een gerust hart vertellen dat wij in 90% van de gevallen onze gesproken kandidaten ook echt kunnen plaatsen.

KLAAR VOOR EEN NIEUWE BAAN BIJ LUMINA?

Check onze actuele vacatures en solliciteer, schrijf jezelf in óf neem contact met ons op. Tot zo!
Contact
Telefoonnummer:
088 - 010 8262

Skype:

lumina_personele_diensten